Per què ÈRICA?

Background botó
Logotip Elèctric

Elèctric

Faig servir energia elèctrica per moure’m, és a dir, que enlloc d’estar propulsat per un motor tèrmic (de combustible), faig servir bateries d’ió-liti per funcionar i no he d’anar a omplir el dipòsit. No paro durant 14 hores seguides i quan m’endollen carrego les piles. En un futur garantirem que l’energia que consumeixo s'haurà generat mitjançant fonts renovables i de cogeneració d'alta eficiència, com poden ser per exemple l’energia hidràulica, la eòlica o la solar. Utilitzant energies netes és la millor manera de reduir l’impacte ambiental i en el meu cas millorar la qualitat de l’aire que respires.

Background botó
Logotip Revolucionari

Revolucionari

La meva arribada iniciarà una nova revolució. Anem cap a una nova cultura de la mobilitat. Els autobusos, en comparació amb el ferrocarril, el tramvia o el metro, presentem la característica que som flexibles i podem atendre els serveis sota demanda, a partir d’ara començareu a sentir parlar del TRANSPORT FLEXIBLE. Els vehicles elèctrics, connectats, compartits i autònoms com jo revolucionarem la manera en com us moveu. Ens estan provant arreu del món i en format gira sou el tercer país del món que ho heu fet, després dels Estats Units i Austràlia. És molt possible que al 2020 ja ens podreu veure circular, de manera fixa, en municipis catalans.

Background botó
Logotip Intel·ligent

Intel·ligent

M’encanta la tecnologia! Els meus sistemes incorporen tot tipus de sensors i processadors que em permeten portar-vos. Ben aviat també em permetran estar connectada amb els altres vehicles i elements urbans dels vostres municipis, que cada cop són més intel·ligents també, i així anar aprenent junts per a poder millorar la vostra mobilitat diària.

Background botó
Logotip Compartit

Compartit

Sóc la germana petita i puc portar un màxim de 12 persones. Formaré part de les xarxes de transport públic de cada territori i de ben segur em fareu servir pel què anomenem desplaçaments d’últim quilòmetre. Les meves dimensions són ideals per a poder arribar a tots els racons, que pugueu pujar més a prop de casa, i que jo us pugui acostar a un punt intermodal perquè pugueu agafar altres xarxes de transport públic de més gran capacitat.

Background botó
Logotip Amable

Amable

Avui en dia els conductors d’un autobús no només han de conduir. Els hi demaneu pels horaris, per la gamma de títols de transport, us fan de guies turístics, us ajuden a pujar al bus i un llarg etcètera que fan cada dia els nostres conductors i conductores. Fer tot això i alhora haver de posar els cinc sentits en la conducció és un sobreesforç important i en certs moments pot comportar un risc que jo podré eliminar. Per tant, imagino els futurs conductors alliberats de la part de conducció, viatjaran igualment amb nosaltres però per a millorar-vos l’experiència viatjant amb transport públic. Serà un servei més amable i una millora significativa de la qualitat del servei. A més a més, com a transport flexible que sóc, estaré a punt per portar-te sempre que m’ho demanis.